Fotografia de: CETT Alumni renova la seva junta directiva | CETT
Universitat de Barcelona

CETT Alumni renova la seva junta directiva

22.01.2021
 
CETT Alumni renova la seva junta directiva

CETT Alumni ha renovat la seva junta directiva en la primera assemblea general de l’any. Després de la fi del mandat de l’equip anterior, la candidatura encapçalada per Anna Albuixech presidirà l’associació durant els pròxims cinc anys. Albuixech, que agafarà el relleu de Tere Díaz al capdavant de CETT Alumni, és directora general d’Ohla Boutique Hotels i alumni del Grau de Turisme de la promoció 2011-2012.

Durant l’assemblea, en la qual han estat convocats 530 alumni i que s’ha celebrat online, Albuixech ha agraït la tasca realitzada per l’equip sortint i ha assegurat que “és un gran repte, però tenim empenta, il·lusió i moltes idees, i com a antics alumnes del CETT compartim les inquietuds dels associats i esperem poder complir i superar les expectatives de tots”. “Creixement, posicionament, emprenedoria, tecnologia i formació de futur seran algunes de les claus que ens acompanyaran a l’hora de consolidar una associació de referència”, ha afegit.

“És un gran repte, però tenim empenta, il·lusió i moltes idees”

Anna Albuixech, presidenta de CETT Alumni

D’altra banda, Tere Díaz, dóna pas a un nou equip després d’una gran dedicació a CETT Alumni, amb més de 10 anys formant part de la junta de l’associació. Durant la seva intervenció, ha afirmat que seguirà estant vinculada al CETT, i ha destacat que “ser presidenta de CETT Alumni m’ha aportat molt i m’ha fet sentir que pertanyo a una xarxa de professionals amb uns valors dels quals jo em sento orgullosa”.

La nova junta directiva que presidirà Anna Albuixech també estarà integrada per:

  • Álvaro Arrieta, director del Master in Hospitality Management del CETT-UB (Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, promoció 2014-2015)
  • Elisabet Ferrer, gerent del CETT (Grau de Turisme, promoció 1997-1998)
  • Carolina Guillen, Director of Operations de Hilton Hotels & Resorts (Grau de Turisme, promoció 2009-2010)
  • Jordi Limon, Owner & Executive Xef Restaurant Somorrostro (Tècnic Superior en Direcció de Cuina, promoció 2003-2004)
  • Cristina Marín, coordinadora d’esdeveniments Grupo Eventoplus (Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques, promoció 2017-2018)
  • Roger Massana, Culinary Innovation, Research And Development Manager UDON (Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, promoció 2018-2019)
  • Pol Payet, Business Development Manager de Voxel Group (Grau de Turisme, promoció 2010-2011)
  • Miriam Sanchez Arevalo, Directora d'Operacions de Camarasa Fruits (Grau de Turisme, promoció 2011-2012; Tècnic Superior en Direcció de Cuina, promoció 2015-2016)
  • Damià Serrano, Experience Marketing & Research Director del Catalan Tourist Board (Tècnic Superior Informació i Comercialitat Turístiques, promoció 1997-1998; Diploma Superior de Sommelier, promoció 2008-2009)

La xarxa que connecta el CETT amb els exalumnes

CETT Alumni treballa amb l’objectiu de potenciar la relació entre l’antic alumnat i ser una plataforma de diàleg i connexió entre exalumnes, tot creant una xarxa de professionals i fomentant la innovació i l’emprenedoria en turisme, hoteleria i gastronomia. En aquest sentit, l’associació d’exalumnes del CETT impulsa projectes i accions per generar vincles entre els seus membres. Entre elles, destaca la Comunitat

CETT Alumni, una plataforma online que posa en contacte tota la comunitat Alumni. Es tracta d’un espai d’interacció i diàleg que facilita el networking i impulsa que els integrants comparteixin coneixement, experiències i estableixin sinergies. CETT Alumni és un dels patrons de CETT Fundació, entitat privada inherent al CETT que té com a objectiu principal impulsar accions de responsabilitat social en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Com a presidenta de CETT Alumni, Anna Albuixech s’integrarà com a patrona a CETT Fundació i, per la seva banda, Díaz continuarà com a patrona a títol individual.

"El CETT té la vocació de mantenir una relació duradora, amb els seus més de 20.200 alumni, tant en l’àmbit personal com professional"

Com a centre que connecta persones, el CETT està format per una àmplia comunitat de persones que comparteixen valors, passió i una manera d’entendre el sector i impulsa la seva vinculació més enllà de l’etapa de formació amb la vocació de mantenir una relació duradora, al llarg de tota la vida, amb els 20.300 exalumnes que han estudiat al CETT, tant en l’àmbit personal com professional.

Fotografia de: CETT Alumni renova la seva junta directiva | CETT

Anna Albuixech és la nova presidenta de CETT Alumni

Categories
CETT Alumni