Fotografia de: 6a edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism  | CETT
Universitat de Barcelona

Nova edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens

15.11.2021
 
Nova edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens

La Casa Vicens acull el dilluns 22 de novembre, a les 18.00 h., la taula rodona “Emergència climàtica i turisme. Cap al decreixement?”. L’activitat forma part dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism. Es tracta d’una proposta del CETT-UB, en el marc del Màster d'Innovació de la Gestió Turística, amb la Casa Vicens com a col·laboradora.

A la taula rodona del 22 de novembre, hi participaran la Dra. Rosa Maria Fraguell, professora titular del Departament de Geografia de la Universitat de Girona (UDG); Salvador Samitier, responsable Oficina de Catalana pel Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, i Marc Montlleó, director de Projectes Ambientals de Barcelona Regional.

Moderarà el Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera, coordinador del Màster en Innovació de la Gestió Turística de Destinacions Urbanes.

Els seminaris tenen l’objectiu de ser un espai de debat obert i transversal amb la voluntat del CETT de contribuir amb el sector, generant coneixement i aportant valor de la mà d’experts.

L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament.

Casa Vicens

Casa Vicens, seu del seminari