V Jornada de Immersió Estratègica del Clúster Gourmet de Catalunya21/10/2015 |
|||
L’Hotel Alimara acull el 5 de novembre la cinquena edició de la Jornada de Immersió estratègica que organitza el Clúster Gourmet de Catalunya.
El Clúster agrupa les empreses especialitzades del sector de l'alimentació gourmet. El CETT, una de les entitats membres, tindrà com a representant la Nan Ferreres, Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT. Aquest event que està adreçat a tots els agents del sector gourmet (tan associats com no al Clúster) està orientat a fomentar la visió més empresarial dins el món de la gastronomia. Per aquest motiu, es tractaran diferents aspectes per a reflexionar estratègicament sobre els reptes que imposa aquest sector, es compartiran experiències pràctiques que ajudin a il·lustrar tots els conceptes impartits i s’establiran nous projectes estratègics per al Clúster Gourmet. Un context que, per tant, ajudarà a fer Networking observant les possibles oportunitats de negoci que ens ofereix aquest sector. Aquest acte, comptarà amb experts en marketing alimentari, gerència i emprenedors consolidats que han sabut veure la tendència del mercat, entre d’altres. La jornada es de pagament* i inclou el dinar, les pauses de cafè i la organització de l’event que serà de 9.30h a 18.30h. *Preu soci: 60 € + IVA / Preu no soci: 85 € + IVA Per a reservar la teva plaça cal que:
PROGRAMA: 09.30h-10.00h Acreditació i benvinguda als participants
10.00h-10.15h Presentació de la Jornada
10.15h-10.45h Model d’èxit en el mercat de productes ecològics: VERITAS Sra. Eva Villamayor, Responsable de Màrqueting de VERITAS www.ecoveritas.es
10.45h-11.30h Noves necessitats del consumidor en productes naturals i saludables Sra. Cristina Lafuente, Responsable Projectes amb empreses de Alimmenta www.alimmenta.com i Sr. Ignasi Murillo, soci director de Healthcare&Wellness HC-BCN www.hc-bcn.com
11.30h-12.00h Pausa cafè
12.00h-13.00h Turisme gastronòmic: Espai Xocolata de SIMON COLL Sra. Maria Coll, Responsable de Vendes i Màrqueting de SIMON COLL www.simoncoll.com
Com ens inspirem en el sector del vi Sr. Jordi Bort, Director General del INCAVI http://incavi.gencat.cat/cat i Conseller Delegat de PRODECA www.prodeca.cat
13.00h-13.45h El nostre soci NATRUS. “Reencarnat” Sr. Salvador Vergés, Gerent de NATRUS www.natrus.cat
13.45h-14.00h Salutació del Sr. Jordi Ciuraneta i Riu, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació de la Generalitat de Catalunya
14.00h-15.30h Dinar conjunt
15.30h-16.30h Cuina i Gastronomia: tendències i oportunitats Sr. Josep Sucarrats, Director de la Revista CUINA www.cuina.cat Sr. Victor Fortunado, Co-Fundador de COOKBOOTH www.cookbooth.com
16.30h-17.00h Pausa cafè
17.00h-18.30h Talent innovador al servei del creixement empresarial. Sessió pràctica Sr. Albert Riba, Gerent de Dynamic Partner, inPreneur www.inpreneur.com
18.30h Conclusions de la jornada i cloenda Les fotos de l'acte aquí:
|
|||