L’alumna Ainhoa Mata guanya el tercer premi en el Concurs de Cocteleria Ciutat de l’Hospitalet

27/04/2017  
Fotografia de: L’alumna Ainhoa Mata guanya el tercer premi en el Concurs de Cocteleria Ciutat de l’Hospitalet | CETT

Diumenge passat, 23 d’abril, va celebrar-se la XXXIII edicició del Concurs de Cocteleria Ciutat de l’Hospitalet.


Enguany van participar 20 alumnes de diferents escoles d’Hosteleria de tot el territori català.


L’alumna de 3r curs de Tècnic de Cuina – Gastronomia i Serveis de Restauració, Ainhoa Mata, va ser la primera classificada en la modalitat d’escoles menors de 21 anys i guanyadora del tercer premi amb el seu còctel “Mata-D’or”, un còctel a base de vins, vermut, xerès, angostura i pebre vermell. La guarnició va ser de xips de carxofa i caviar de vermut negre.


El professor Guillermo Vives, va conformar el jurat tècnic, juntament amb membres del Club del Barman i professors d’altres escoles.