Serveis en línia
INICI > Notícies > Gran desplegament de l'Escola d'Hoteleria a la Fira Alimentaria

Gran desplegament de l'Escola d'Hoteleria a la Fira Alimentaria
31/03/2014  

Més de 135 alumnes participaran des del 31 de març fins el 3 d’abril, a la Fira Alimentària, la fira de la indústria agroalimentària d'Espanya i una de les primeres del món, que pretén atraure a compradors dels cinc continents amb l'objectiu que les prop de 3.800 empreses participants multipliquin les seves oportunitats de negoci i exportació. Alimnetaria també mostrarà les últimes tendències del sector i reforçarà la connexió entre indústria i gastronomia amb els xefs de l'espai "The Alimentaria Experience" que sumen 50 estrelles Michelin.

Alumnat i professorat de l’Escola d’Hoteleria es veuran novament implicats en aquest gran aparador professional participant en el servei i cuina de nombroses entitats: Espai The Alimentaria Experiencie, Prodeca, Makro, Liderou, Josper, Navarra, Carnia i AT Roca.

A més l’alumnat farà de suport a la final del Cocinero del Año, i col•laborarà amb l’ONCE, en l’elaboració i servei d’un dinar en format tast a cegues, amb antifaç inclòs,  que durant tots els dies de la fira s’oferirà a xefs de renom com Joan Roca, Quique da Costa, Paco Pèrez entre d’altres.  


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=111843

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014