Notícies

Participem al Congrés Europeu de Turisme Rural

27/05/2014  
Fotografia de: Participem al Congrés Europeu de Turisme Rural | CETT

COETUR (Congrés Europeu de Turisme Rural) celebra la seva primera edició aquesta setmana a l'Hotel Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, durant el 27 i 28 de mai. Aquest congrès “té com a principal objectiu convertir-se en un punt de trobada per al sector, a on els empresaris puguin conèixer, compartir i innovar al voltant del seu negoci”.

COETUR és una iniciativa d' EscapadaRural.com i RuralySocial.es i es tracta del primer Congrés fet per i per al sector del turisme rural.

Durant el primer dia de congrés  Enric López de CETT-UB i Ana AlonsoDirectora de Comunicació de Escapadarural.com presentaran dades fruit de l' Observatorio de Turismo Rural (OTR, projecte d'investigació sobre els hàbits del turista rural i dels propietaris de cases i hotels rurals a España, desenvolupat per EscapadaRural.com, CETT-UB i Netquest). L' OTR fou inaugurat al  gener de l'any passat i ja ha presentat nombrosos estudis que han aportat informació de valor al sector del turisme rural a España.

Durant el segon dia, la professora de CETT-UB i consultora, Gloria Sanmartin, serà la responsable de la microponència “Gestió Eficaç d'un Allotjament”.


Més informació...