Serveis en línia
INICI > Notícies > Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar

Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar
30/06/2014  

La Raquel Lamazares, exalumne del Grau de Turisme del CETT-UB i Màster en Innovació Turística en la Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari del CETT-UB és el talent encarregat de crear al voltant del menjar a #ffbcn


En el marc del Tricentenari BCN neix #ffbcn, Fàbrica Futur Barcelona, un moviment que dibuixa el futur des de Barcelona a partir del procés de creació de 10 propostes de futur de la mà de 10 joves talents en les 10 disciplines protagonistes: les arts, el cinema, l’arquitectura i l’urbanisme, la comunicación, el menjar, l’educació, la comunitat, el treball, el turisme i les relacions personals.


Durant 4 mesos, de juny a setembre, el web bcn.cat/ffbcn serà un espai d’inspiració sobre el futur amb entrevistes a experts i articles. Alimentació espontània i emocional i SSS: saborós, sa i sostenible, són els dos articles que ha escrit la Raquel al voltant de la seva disciplina.


Per altra banda, ha realitzat la conferència: la inquietud gastronòmica: la pastilla d’eBulli (minut 40:35)El 17 de setembre a CaixaForum Barcelona descobrirem les 10 propostes finals dels joves creadors amb l’esdeveniment #ffbcnStartshere.


#ffbcn fàbrica futur barcelona és un projecte del Tricentenari BCN, impulsat per l'ICUB, Institut de Cultura de Barcelona, comissariat per la periodista Bibiana Ballbè i que compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=120720

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014