Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT acollirà les reunions informatives del Projecte Slowmed

El CETT acollirà les reunions informatives del Projecte Slowmed
01/07/2014  

Els propers 7 i 10 de juliol a les 16 h, la Fundació Dieta Mediterrània organitza al CETT, com a centre col·laborador, 2 reunions informatives del Projecte "Slowmed: Slow food com a forma de diàleg en contextos mediterranis ". 
Com a partner del Projecte i com a delegat de la part espanyola, la Fundació Dieta Mediterrània centrarà la seva comesa durant les reunions a informar i difondre els interessats sobre els objectius i accions d'aquest Projecte, al qual estan convidats a participar com a representants de l'Equip local espanyol, que estarà format per xefs, càmeres i realitzadors, nutricionistes i experts en comunicació. 
Per a això i paral · lelament a les reunions informatives, la Fundació està recopilant cv s per dur a terme la selecció final d'aquest equip, abans de començar les activitats, la primera de les quals versarà en la investigació i realització d'un documental sobre tradicions culinàries locals. 

El Projecte Slowmed està encaminat a la promoció del patrimoni culinari mediterrani mitjançant la cooperació de xefs i artistes dels països d'Espanya, Egipte, Itàlia, Líban, Palestina i Portugal, i un seguit d'esdeveniments gastronòmics i culinaris en els mateixos territoris. Compta amb un pressupost total de 1.054.598,60 euros, el 90% del qual està co-finançat per la Unió Europea (Programa de la Conca del mar Mediterrani 2007-2013) a través de l'Instrument de Veïnatge i Associació. 

Aquesta primera col·laboració deriva de l'acord que va signar recentment el CETT amb la Fundació Dieta Mediterrània per impulsar el coneixement i la pràctica de l'estil alimentari de la zona del mediterrani. 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=120905

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014