Serveis en línia
INICI > Notícies > La Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014

La Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014
25/08/2014  

El Departament d’Empresa i Ocupació i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya han atorgat a la Dra. Maria Abellanet i Meya la medalla del Turisme de Catalunya 2014 en la categoria Millora del Coneixement. 


La Medalla del Turisme de Catalunya és el reconeixement a les persones que, amb el seu esforç i dedicació, han contribuït a la promoció del turisme prestant serveis destacats al sector, en qualsevol del seus aspectes o modalitats, o bé contribuint amb el seu exemple i cooperació als interessos turístics de Catalunya.


La Dra. Maria Abellanet i Meya ha estat guardonada per les aportacions de la seva tesi doctoral “La Diplomatura Universitària de Turisme. La implantació a les universitats catalanes: 1997-2008”, dirigida pel Dr. Jesús Maria Prujà i Noè i defensada l’abril del 2014, a més de la seva experiència de 30 anys de dedicació al sector turístic en la triple vessant de la gestió, formació i participació activa en els fòrums de reflexió de la industria turística.

La seva trajectòria empresarial al capdavant del grup CETT també ha contribuït favorablement en la presentació de la seva candidatura.


L’acte oficial d’entrega dels Guardons del Turisme de Catalunya tindrà lloc el proper 1 d’octubre dins el marc del Dia Mundial del Turisme


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=122977

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014