Serveis en línia
INICI > Notícies > El prof. Enric López participa al Congrés TURITEC, Turisme i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions

El prof. Enric López participa al Congrés TURITEC, Turisme i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions
20/10/2014  

Organitzat per la Facultat de Turisme de la Universitat de Málaga, el Congrés TURITECT que es celebrarà en aquesta ciutat durant els dies 23 i 24 d'octubre,  té com a objectiu intercanviar coneixements i experiències en els camps de sistemes d'informació i tecnologies de les comunicacions aplicats al turisme. 

El programa del congrés inclou a més de l'acte inaugural, que serà comú per a quatre congressos de turisme (Turitec, XIV Col·loqui de Geografia del Turisme, Oci i Recreació, Conecturmed, III Jornades Andaluses de Patrimoni Industrial i de l'Obra Pública), nombroses comunicacions que seran presentades en diverses sales paral·leles. A més també s'organitzarà un workshop sobre transferència TIC en el sector turístic.

El professor i director del màster d'e-tourism, Enric López, participarà el primer dia en el workshop "TRANSFERENCIA DE CONOCIMIENTO y TIC EN EL TURISMO" presentant el projecte de l'Observatori de Turisme Rural. I el divendres a les 10:00h com a ponent, juntament amb Rafel Gonzàlez, en la comunicació "Monitor de Mercats Online - China 2014 Inteligència turística per a competir en el mercat xinès: reputació online dels hotels espanyols des de la visió dels turistes xinesos. Edició 2014.

Enllaç al programa:

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=135312

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014