Serveis en línia
INICI > Notícies > Inscriu-te al BDigital Apps 2014!

Inscriu-te al BDigital Apps 2014!
24/10/2014  

El BDigital Apps és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat.


Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement. La cinquena edició del BDigital Apps tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona i comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que ens explicaran les tendències i novetats del sector de la mobilitat per als propers anys. 

Sessions de networking, conferències internacionals i nacionals, presentacions i workshops es donaran cita en aquesta cinquena edició del BDigital Apps. 


Inscripcions gratuïtes fins a esgotar places!


Aquest any BDigital Apps compta amb la presencia d’empreses com Runtastic pels amats del running, Facebook i Twitter, pels amants de les xarxes socials, la ex-nadadora professional Hind Hobeika que explicarà com es pot nadar amb unes ulleres capaces de mesurar la freqüència cardíaca, i moltes més ponències.

Per més informació, consulta el programa aquí.


Informació de BDigital Apps.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=137231

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014