Serveis en línia
INICI > Notícies > El Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori participa en el II Congrés Internacional d'Educació Patrimonial

El Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori participa en el II Congrés Internacional d'Educació Patrimonial
10/11/2014  

El grup de recerca Turisme, Cultura i Territori ha participat al II Congrés Internacional d’Educació Patrimonial organitzat per l’Instituto de Patrimonio Cultural de España del Ministerio de Educación, Cutura y Deporte i que ha tingut lloc a les instal•lacions del Museo del Traje de Madrid del 28 al 31 d’octubre.

La participació dels membres del grup ha estat molt diversa i ha consistit, fonamentalment, en posar en valor tant la tasca d’educació patrimonial desenvolupada al grau de Turisme del CETT-UB i, molt en particular, a través de les assignatures del bloc de Cultura de la Menció de Direcció Turística, com la tasca desenvolupada des del màster d’Innovació en la Gestió Turística del Patrimoni i el màster online de Gestió d’Equipaments Patrimonials d’Ús Turístic, del CETT e-Learning. També s’ha presentat el paper fonamental del turisme educatiu com una de les línies de recerca del grup.

La Dra. Laia Coma va presentar la ponència “El entorno on-line, procesos educativos y participantes Una propuesta de educación patrimonial desde el ámbito universitario”. L’Eugeni Osácar, director del grup de recerca,  i la Dra. Nayra Llonch van participar amb la comunicació que porta per títol “Viajes educativos y creación de productos turístico-culturales: aspectos clave de educación patrimonial en la formación universitaria de turismo del CETT-UB”. 

Mercè Colom, Directora de CETT-Elearning,  va presentar una comunicación titulada “IMIFOPtur y una propuesta piloto materializada en educación vinculada con equipamientos patrimoniales de uso turístico”.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=138929

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014