Serveis en línia
INICI > Notícies > Nou Manual d’accessibilitat i inclusió a museus i llocs del patrimoni cultural i natural- copia

Nou Manual d’accessibilitat i inclusió a museus i llocs del patrimoni cultural i natural- copia
27/11/2014  

El Manual de accesibilidad e inclusión en museos y lugares del patrimonio cultural y natural ha estat publicat per Ediciones Trea, dins la Col·lecció de manuals de museística, patrimoni i turisme cultural, entitat que comparteix projectes amb el CETT; entre ells, la revista Tour&Her. Tourism and Heritage i el màster en Gestió d’Equipaments Patrimonials d’Ús Turístic de CETT eLearning.


Ha estat publicat per l’editorial guanyadora del Premi Nacional a la millor tasca editorial cultural 2014, atorgat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, está dedicat a l’accessibilitat i inclusió en les seves múltiples facetes (física, orgànica, sensorial, mental, social, cultural, etc.) al patrimoni cultural i natural, i, en especial, als museus i exposicions, tant pel que respecte la museologia (arquitectura, personal, política de la institució, formació, atenció al pública, etc.) com a la museografia.


En la seva redacció hi han participat alguna dels més prestigiosos experts de Catalunya i Espanya en cada una de les matèries que s’aborden als diferents capítols. A més, el llibre conté nombrosos exemples de bones pràctiques, referències a institucions i recursos en línea, així com una complerta bibliografia que el fa molt útil per professionals i futurs professionals del sector museològic i del turisme cultural.


El Manual es va presentar el dijous 27 de novembre, a les 19h, a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).


Invitació presentació manual


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=140385

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014