Notícies

15a ed. Trobada Escola + Universitat + Empresa

10/12/2014  
Fotografia de: 15a ed. Trobada Escola + Universitat + Empresa | CETT

Els propers 23 i 24 de Febrer el Grup CETT organitzarà la XV edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa.


L’objectiu d’aquesta jornada és crear un entorn favorable de relació entre empreses, professionals i estudiants, fomentant el coneixement i participació entre tots ells.


El primer dia de la Trobada es destinarà a les presentacions corporatives i al Workshop d’empreses. Durant el dinar de treball es lliurarà una placa de reconeixement a la millor empresa col·laboradora Escola-Empresa’14 (en aquesta última edició: Palladium Hotel Group).


El dia 24 de febrer al matí continuarà el workshop d’empreses. A més, es celebrarà una nova edició de l'espai destinat a les petites empreses i emprenedors (Petites Empreses, Gran Talent). Paral·lelament tindrà lloc el XIII Mou-te, que té com a principal objectiu promoure la mobilitat del nostre alumnat, amb sessions i presentacions relacionades amb la mobilitat i projectes internacionals.

 


La XIVª edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa va acollir 70 empreses del sector superant xifres d'edicions anteriors. Més de 2.418 entrevistes concertades i més de 300 propostes laborals i de pràctiques presentades.

Més informació...