Serveis en línia
INICI > Notícies > Nou Torneig Esportiu CETT 2015

Nou Torneig Esportiu CETT 2015
13/04/2015  

Com cada any el CETT prepara el seu torneig esportiu. El torneig inclou les modalitats esportives de: futbol (5x5), bàsquet (3x3) i voleibol (5x5). Per suposat, els equips podran ser mixtes, o bé només de nois o bé només de noies.

El torneig tindrà lloc a la pista poliesportiva d’Àgora BCN, residència universitària internacional, i podran participar-hi tot l’alumnat. Les dates i els horaris (que es determinaran en funció de les inscripcions i es comunicaran properament), seran, en principi, entre els dies 27 d’abril i 7 de maig.


 

El procés d’inscripció ja ha començat!


Al final d’aquesta notícia trobareu dos formularis d’inscripció: un per a EQUIPS i l’altre per a inscripcions INDIVIDUALS. Cal omplir un formulari nou per cadascuna de les modalitats esportives en què vulgueu participar. Data límit d’acceptació d’inscripcions: 17 d’abril a les 24h.


Recordeu!


Qualsevol jugador/equip pot inscriure’s i participar en les tres modalitats esportives. El que no està permès és participar amb diferents equips en la mateixa modalitat. En els formularis d’inscripció hi trobareu un apartat on us demanem l’horari que millor s’adapta a la vostra disponibilitat. D’aquesta manera, l’horari de celebració del torneig dependran de la vostra opinió.


 

Comptem amb vosaltres perquè aquest torneig sigui un èxit. Heu d’enviar els formularis degudament omplerts clicant a l’enllaç:

Inscripcions en equip

Inscripcions individuals


Per qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a la direcció: torneigesportiucett@cett.cat


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=148101

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014