Serveis en línia
INICI > Notícies > Gaig, Jubany, Escribà i Centelles inauguren la IX Trobada Gastronòmica

Gaig, Jubany, Escribà i Centelles inauguren la IX Trobada Gastronòmica
20/04/2015  

Del 21 al 23 d'abril, el Campus CETT celebra la IX Trobada Gastronòmica. 


Com cada any, la trobada es divideix en tres jornades dedicades a parlar sobre les diferentes bassants de la gastronomia amb xefs, caps de sala i experts gastronòmics a l'alumnat del CETT finalitzador dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior i, com a novetat d'enguany, també a l'alumnat del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.


La Trobada Gastronòmica convertirà les nostres instal·lacions en un espai d’enllaç entre l’alumnat que es prepara per formar part del sector, i les empreses i professionals de la cuina, el servei de restauració i la investigació gastronòmica. El programa organitza xerrades, tallers, demostracions de cuina i tastos de productes qualitat a càrrec de personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració.


El xef Carles Gaig inaugurarà la trobada i donarà pas les ponències de Nandu Jubany, Restaurant Can Jubany 1* Michelin, Chrisitan Escribà, Pastisseria Escribà, i Ferran Centelles, Sumiller de ElBulli.


El segon dia, la jornada començarà amb els responsables de cuina, pastisseria i sala de el Restaurant Tickets 1* Michelin. A continuació la trobada se centrarà en tallers, demostracions i tastos sobre la tonyina, el foie i ginebres i tequiles amb Balfegó, Collverd i Grup Bacardí respectivament.


El dijous, s’iniciarà la jornada amb una xerrada de El Nacional & Carles Tejedor a càrrec de Carles Tejedor, i continuarà amb el Restaurant Pakta 1* Michelin i una sessió de tast i tall de pernil amb Cinco Jotas.

Cartell Trobada Gastronòmica CETT


Podeu seguir la Trobada Gastronòmica a les xarxes socials mitjançant el hashtag #trobadagastronomicacett.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=148518

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014