Serveis en línia
INICI > Notícies > XX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant

XX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant
29/04/2015  

En motiu del XXè Aniversari del Concurs de Cuina i Restaurant CETT, l’Escola d’Hoteleria ho celebrarà amb una taula rodona, amb la participació dels membres del Jurat, els quals mantenen una estreta relació des de l’inici de l’Escola d’Hoteleria. El tema principal de la taula serà els valors i les competències actitudinals dels professionals de cuina i sala.

El Jurat l’integren: Josep Armenteros, pastisser i formador, Carles Gaig, xef i propietari del Restaurant Gaig*, Marta Gil, gerent Fundació DAMM, Cristina Jolonch, periodista gastronòmica de La Vanguardia, Josep Monje, propietari Restaurant Via Veneto 1*, Paco Pérez, Restaurant Miramar 2* Enoteca 2* Eggs i Berlin, Roser Torras, propietària del Grup GSR.

 

Nan Ferreres, donarà la benvinguda als membres del jurat i assitents a la taula rodona a les 12.30h. El concurs s’iniciarà a les 13.40h i s’allargarà fins les 16.30h a l’Aula Restaurant. L’alumnat que participi es dividirà en 3 grups diferents, que a més integraran 3 membres de cuina i 2 de sala; que en equip han d’aconseguir presentar un primer plat, un segon i unes postres i servir-ho als Membres del Jurat.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=149716

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014