Serveis en línia
INICI > Notícies > Finalistes dels XI Premis de Projectes Emprenedors en Turisme

Finalistes dels XI Premis de Projectes Emprenedors en Turisme

27/05/2015  

El dimarts 26 de maig es va reunir el Jurat del XIè Concurs de Projectes Emprenedors per escollir els projectes seleccionats com a finalistes. 

 

Enguany, s’han presentat 33 idees emprenedores, de les quals 18 superaren la 1a fase de selecció d’idees. D’aquestes 18, s'han presentat 13 plans d’empresa que van ser valorats els dies 6 i 7 de maig, per dos Equips Tècnics Especialitzats formats pel Sr. Xavier Dumont, responsable del Centre per a Emprendre i Sr. Marcos Álvarez, tècnic en creació d’empreses de Barcelona Activa i els professors de l’EUHT CETT-UB: els Srs. Oscar Casanovas; Eugeni Osácar; Ramon Serrat; Andreu Vilaginés i les Sres. Esther Boix;  Emma Pla; Mònica Subirats; Dra. Anna Torres. Declararen  finalistes, els 6 projectes següents que, per tant, superaren la IIa Etapa del Concurs:

 

1. WAITLESS presentat per Adrián Barriuso; Javier Linares; Jordi Andreu i Roger Lascorz.

2. POBLAT MEDIEVAL EL PLAIÀ presentat per Mireia Arenós, Rossend Espinalt i Emmanuel Fernández.

3. BARCELONA ZERO LÍMITS SL. de Julián Montero  i Iris Bargalló Arraut.  

4. STUDENT TOURISM CONGRESS presentat per Marc Perea, Artur Mas, Pol Pau Garrido i Salvadó Sarrió.

5. CHEAP FILMS de Xavier Socías i Sergi Piñol.

6. CENTRAL EIVISSENCA DE COMPRES presentat per Noé Juan Roig.


El proper 3 de juny tindrà lloc el lliurament dels Premis del XIè Concurs de Projectes Emprenedors coincidint amb l’acte de finalització d’estudis de programes de Màsters i Cursos d’Extensió Universitària, al Paranimf de la Universitat de Barcelona.


Els Premis de Projectes Emprenedors van ser creats per la Fundació Gaspar Espuña – CETT per estimular la iniciativa emprenedora. Compten amb el valuós patrocini de la Diputació de Barcelona  i de la Fundació Bancària “La Caixa” i  es convoquen anualment.

Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014