Notícies

Tercera edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona

08/10/2015  
Fotografia de: Tercera edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona | CETT

Des del Barcelona Institut d'Emprenedoria (BIE) de la Universitat de Barcelona impulsen, per tercera vegada, i desprès de l'èxit de les dues primeres edicions, el programa Akademia de la 'Fundación Bankinter Innovación'.


Es tracta d'un programa de promoció de l'esperit emprenedor destinat tant a estudiants de grau (3r o 4rt curs, preferentment) com de Màsters de qualsevol disciplina i àmbit del coneixement. Akademia dóna molta importància a la interdisciplinarietat, essent la  barreja de perfils i disciplines un dels objectius del Programa. Es basa en la impartició de 12  xerrades inspiradores a càrrec de persones amb trajectòria en els diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria, que la FBK Innovació posa a disposició del Programa Akademia.Podeu trobar més informació del programa a: http://www.ub.edu/emprenedoria/docs/flyer_akademia.pdf


 

La inscripció al Programa és gratuïta, però les places són limitades i es realitza un procés de selecció, previ a l'acceptació, d'acord amb el CV i el perfil dels alumnes interessats.

La presentació del programa és el 15 d'octubre a les 17:00 en la sala de Graus  de la Facultat d'Economia i Empresa (Edifici 690)