Serveis en línia
INICI > Notícies > Nova edició de la campanya de Recollida de Joguines, del 14 al 16 de desembre

Nova edició de la campanya de Recollida de Joguines, del 14 al 16 de desembre
07/12/2015  

Aquest any es celebra la una nova edició de la campanya de recollida de joguines que organitza la UB. Com no podía ser d’una altra manera, aquest any ens sumem de nou a la causa, per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis.

 

Entre els dies 14 i 16 de desembre podreu participar entregant joguines noves, educatives, no sexistes ni tampoc bèl·liques, i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. Es prega que s’entreguin sense embolicar.

 

Aquesta campanya està organitzada pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment i la Fundació Solidaritat UB, que col·labora amb la Creu Roja per difondre aquesta proposta educativa i pedagógica que pretén arribar a més de 25.000 nens de tota Catalunya.


S’han habilitat 21 punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu ben aprop, en el Hall del Campus i també Àgora Barcelona, que estran a la vostra disposició els 3 dies que dura la campanya, per superar la xifra de 1.055 joguines de l'any passat.

No és només una joguina, és molta felicitat.Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=177028

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014