Serveis en línia
INICI > Notícies > El Centre de Recursos del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB passa a formar part de la xarxa de biblioteques del CRAI

El Centre de Recursos del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB passa a formar part de la xarxa de biblioteques del CRAI

20/01/2016  

La Universitat de Barcelona i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB han signat aquest migdia un conveni de col·laboració que estableix que el fons bibliogràfic de CETT passi a formar part de la xarxa de biblioteques del CRAI. Han signat l’acord el rector, Dr. Dídac Ramírez, de la Universitat de Barcelona i CEO del Grup CETT, Dra. Maria Abellanet i Meya.

 

L’acord, que té l’objectiu d’optimitzar recursos, permet que qualsevol alumne de la Universitat de Barcelona tingui accés a tot el fons bibliogràfic especialitzat de què disposa el CETT, i viceversa, que els alumnes del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia puguin consultar qualsevol publicació del catàleg de la universitat.

 

 

Tal i com explica la Comissionada per a Sistemes d'Informació i Documentació de la Universitat de Barcelona, Carina Rey, «la signatura d’aquest conveni, que beneficia totes dues parts, és especialment   rellevant en tant que amplia i completa el fons bibliogràfic d’àmbit gastronòmic que la Universitat ja té i que és, sobretot, antic, alhora que posa a disposició de l’alumnat del CETT un extens catàleg, que és un referent, en tots els àmbits del coneixement».  

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=188304

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014