Serveis en línia
INICI > Notícies > La V Tapa Solidària aconsegueix recaptar 30.000 euros

La V Tapa Solidària aconsegueix recaptar 30.000 euros
03/02/2016  

La V campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 30.000 euros, 5.000 euros més que l’any passat, que serviran per ajudar a les mares i infants del Casal dels Infants.


Ahir, 3 de febrer, es va celebrar l’acte de cloenda al restaurant Arola de l’hotel Arts, al que va assistir Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional.


De nou, l’Aula Restaurant CETT ha participat en aquesta iniciativa, sent un dels 101 restaurants de Barcelona i de tota Catalunya que s’han sumat a la campanya. Tots aquests han inclòs una tapa solidària a la seva carta i han destinat 0,50 cèntims de la seva venda al Casal dels Infants, que ha pogut ajudar a 480 famílies en desigualtat d’oportunitats, en concret a a mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat.


En total s’han venut 60.000 tapes que reflecteixen el  compromís de 56.000 persones que han col•laborat en aquesta campanya solidària. Un compromís que es tradueix en oportunitats de canviar la realitat d’aquells qui més ho necessiten.


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=190338

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014