Serveis en línia
INICI > Notícies > Damià Serrano parla amb TV3 sobre l’enoturisme

Damià Serrano parla amb TV3 sobre l’enoturisme
21/03/2016  

Al Telenotícies de TV3 de diumenge 20 de març, van fer-se ressò sobre l’èxit creixent de l’enoturisme a Catalunya.

Diferents perfils; entre professors, propietaris de vinyes, relacions públiques de cellers o escriptors donaven la seva visió sobre el què entenien com a enoturisme, i també sobre com estava adaptat el sector turístic actual per assumir aquesta creixent demanda per part del visitant.


Damià Serrano, professor de CETT, recalca que l’enoturisme no només és la visita a un celler, sinó que engloba molt més, sent qualsevol activitat lúdica que es pugui fer entre vinyes.


Si bé és cert que Catalunya té una tradició vinícola que ha estat fortament arrelada a la seva història, ara no hi ha prou en comunicar que el vi és bo, ja que no ens fa diferenciar de la competència. S’ha d’anar més enllà i adaptar-se a aquesta nova onada de turisme, que busca una experiència completa al voltant del vi.

Les dades així ho demostren, del milió d’enoturistes que rep Catalunya a l’any, la meitat visiten cellers de vi i cava del Penedès. La Rioja, que lidera el mercat espanyol, arriba a les 730.000 visites.


Davant d’aquest interès, al Campus CETT-UB  hem volgut afegir aquesta assignatura “enoturisme” dins el Grau de Turisme, sent el primer Campus Universitari de Barcelona que la imparteix.


Si vols profunditzar més sobre l’enoturisme, no et perdis el reportatge sencer:


 


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=195343

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014