Serveis en línia
INICI > Notícies > El programa de TV3 ‘Valor Afegit’ parla amb Lucas Vidaller sobre l’economia dels bars

El programa de TV3 ‘Valor Afegit’ parla amb Lucas Vidaller sobre l’economia dels bars
26/04/2016  

Ahir, dilluns 25 d’abril, el programa de TV3, Valor Afegit, es preguntava sobre el fet de la supervivència dels bars en els temps de la crisi.


Malgrat les vaques flaques, una tercera part de la despesa en alimentació es fes en bars i restaurants. En cap país europeu hi ha tants locals on poder menjar o prendre alguna i menys, a uns preus tan econòmics com aquí. De fet, es calcula que hi ha 1 bar per cada 170 habitants; dades del tot desorbitades, comparades amb els nostres països veïns.


Com és possible per tant que es mantinguin aquestes xifres? Quina és la fórmula màgica que apliquen els bars per a mantenir-se al peu del canó?


Lucas Villader, coordinador de l'especialitat de Direcció de la Restauració del Màster Universitari Direcció Hotelera i de La Restauració reflexiona al voltant d’aquestes preguntes: “ El trabajo del bar es llamar la atención de los clientes durante las franjas que están fuera de las comidas, así generan lazos con ellos”.

I no va desencaminat, tenint en compte que el marge del menú suposa un 10%, mentre que el de la resta de productes és el doble.


En el següent vídeo podràs veure el programa sencer i descobrir quines altres tècniques utilitzen aquests establiments per tal d’adaptar-se i sobreviure a la demanda.


 

 


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=197825

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014