Serveis en línia
INICI > Notícies > Oscar Casanovas, membre de la taula sectorial de Turisme i Habitatge de la Comissió Interdepartamental de l'Economia Col·laborativa

Oscar Casanovas, membre de la taula sectorial de Turisme i Habitatge de la Comissió Interdepartamental de l'Economia Col·laborativa
15/09/2016  

El passat mes de març la Generalitat va constituir la Comissió Interdepartamental per al Desenvolupament de l'Economia Col·laborativa, una comissió adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement, i formada per membres de diferents conselleries, amb l’objectiu d’ajudar a fixar els criteris que defineixin les activitats vinculades a aquest nou tipus de relacions comercials en cada sector, assessorar l’Executiu, i esdevenir l’interlocutor amb tots els agents implicats en el canvi.


Després d’una primera reunió que va tenir lloc el mes de juny, s’aprova la creació de dues taules sectorials. Una d’elles dedicada al Transport i la Mobilitat, i una altra dedicada al Turisme i l’Habitatge. El Dr. Oscar Casanovas professor del Campus CETT-UB, formarà part dels membres que conformin la taula de Turisme i Habitatge, representant el Campus CETT-UB, donant suport a la feina que realitzarà la Comissió i els grups de treball.


També es crearà l’eina “e-Catalunya”, per garantir la participació activa i continuada dels membres de les taules sectorials. L’”e-Catalunya” tindrà un portal intern, on es desaran els documents de treball i on es crearan dos fòrums, un per a cada taula sectorial, i on els membres de les taules sectorials podran debatre i aportar els seus comentaris.

El Sr. Joan Aregio, secretari d’Empresa i Competitivitat, és el president de la Comissió. Es preveu que es convoqui una primera reunió de les taules sectorials el mes d’octubre.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=222386

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014