Serveis en línia
INICI > Notícies > Voluntaris del CETT a la Gran Nit Solidària al Liceu 2016

Voluntaris del CETT a la Gran Nit Solidària al Liceu 2016
15/09/2016  

Per segon any consecutiu, El Casal dels Infants, LetsBonus i el Gran Teatre del Liceu van organitzar, el passat dimecres 14 de setembre, un sopar solidari amb quatre xefs amb estrella Michelin: Albert Adrià (amb la col·laboració de Paco Méndez del restaurant Hoja Santa), Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, els quals van elaborar menús especials per a l’ocasió.


Des del Campus CETT-UB hem participat com a voluntaris de la mà de Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels estudis gastronòmics del CETT, i els professors de Serveis de Restauració Melani Aróstegui i Guillermo Vives.


Sopar Solidari Gran Teatre Liceu CETT

Els 400 assistents, que van fer una aportació de 149€ per cobert, han poder degustar els plats preparats pels quatre xefs, des del mateix escenari del Gran Teatre del Liceu.


La recaptació del sopar solidari es destinarà a la ONG de El Casal dels Infants, per ajudar a més de 6.000 nens i joves amb risc d’exclusió social, fomentant la seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa, per poder tirar endavant.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=222536

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014