Serveis en línia
INICI > Notícies > Celebrem el primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending

Celebrem el primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending
07/10/2016  

Dimecres que ve, 19 d'octubre, celebrarem el nostre primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending. Ens sumem a la tendència dels pop-up, obrir de manera efímera un local, en aquest cas una cocteleria, durant un temps determinat. En el nostre cas aquest temps serà de 17h a 19h.


Us convoquem a tots al hall de l'Hotel Alimara, des d'on us conduirem a l'Aula on impartim el curs amb Diploma d'Extensió Universitària de Cocteleria i Mixologia CETT-UB. Un cop allà, a més de poder veure l'aula i les estacions de cocteleria professionals que fem servir a les nostres classes; 4 bartenders, elegits especialment per a l'ocasió, ens delectaran amb els seus còctels més preuats, explicant-nos pas a pas com elaborar-los.
Davide de Leo (Belize), Patxi Paniagua (Hotel Wittmore), Yanaida Prado (Dry Martini) i Marc Trull (al Jardí de Can Marc i antic alumne del Curs de Cocteleria i mixologia CETT-UB) seran els responsables d'amenitzar la jornada que acabarà al jardí de l'Hotel. Allà podreu compartir dubtes amb tots ells, tant de la formació com de les elaboracions. Estaran encantats d'ensenyar-vos més de prop tots els seus trucs, mentre elaboren els seus còctels.


Sens dubte, una oportunitat única d'endinsar-nos en el món de la cocteleria des de totes les vessants: l'educació, el professional i el còctel.Si vols assistir a l'esdeveniment, si us plau omple aquest formulari.


Si no pots venir, però vols rebre més informació del curs i de futurs esdeveniments, aquest és el teu link. MANTINGA'M INFORMA'T


Us esperem a tots!

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=236990

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014