Serveis en línia
INICI > Notícies > El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB

El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB
27/10/2016  

El proper divendres 4 de novembre, el CETT-UB celebra, a l’Hotel Alimara, l’Internship Talent Fair, l’espai de trobada entre el talent jove del CETT-UB (alumnat, futurs graduats i CETT Alumni), i la indústria del sector turístic, hoteler i gastronòmic.


Atès que la relació entre les empreses i la universitat és un factor clau per a un millor coneixement i per al desenvolupament professional de l’alumnat, organitzem aquesta jornada on els candidats a les places de pràctiques, programes d'internship i llocs de treball participaran en una sèrie d'activitats pensades per connectar-los directament amb les empreses participants.

  • Activitats d’informació que complementen el coneixement que els participants tenen del sector: Corporate Presentations, Corner’s Coffee i Mobility Workshops (tallers de mobilitat internacional).

  • Activitats d’intermediació com entrevistes i tallers sectorials: elevator pitches, amb l’objectiu exclusivament de posar en contacte oferents i demandants de posicions de pràctiques, internships i llocs de treball.

L’Internship Talent Fair contribueix a fomentar les experiències internacionals del nostre alumnat, pensant en el bon desenvolupament de la seva carrera professional.


Podeu seguir l’acte a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #TalentFairCETT.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=239987

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014