Són vàries les activitats que hem realitzat
junt amb Bacallà d’Islàndia, però cap com aquesta.
Aquest més de novembre, Bacallà d’Islàndia
ha convocat un concurs al CETT, entre els alumnes de 3r de Tècnic en Cuina-Gastronomia
i Serveis de Restauració i de 2n de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, en el
què el premi és un viatge a Islàndia amb totes les despeses incloses, de la mà
d’Islandsstofa.
Fins el 9 de novembre, els alumnes
finalitzadors prepararan una tapa amb una premisa “el Bacallà d’Islàndia haurà
de ser l’element principal”.
Les tres millors elaboracions es
comunicaran el divendres dia 11 i competiran pel viatge en la final que es
celebrarà al Campus CETT-UB el proper dimarts 15 de novembre.
Paral·lelament, tindrà lloc la jornada “El secret del Bacallà d'Islàndia” a Coocció, on Isabel Lugo participarà a la jornada, juntament amb Mario Cañizal, expert en foodservice i mercats, i amb la presència de representants de les empreses associades al projecte Bacallà d'Islàndia, així com de Promote Iceland.
Sort a tots els participants al concurs! ------------------------ Carlos Hidalgo, alumne de
3r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de
Restauració ha estat el guanyador del viatge a Islàndia amb el plat “Bacallà
fumat amb escalivada i merenga d’all”.
|