Serveis en línia
INICI > Notícies > Coca-Cola presenta al CETT “Bartalent Lab”, la primera comunitat online creada per als cambrers

Coca-Cola presenta al CETT “Bartalent Lab”, la primera comunitat online creada per als cambrers
08/11/2016  

L’Hotel Alimara Barcelona del CETT ha acollit avui la presentació Bartalent Lab, de Coca-Cola, la primera comunitat online creada per als cambrers. Es tracta d’una plataforma que ofereix als cambrers l’oportunitat de millorar les seves habilitats i actualitzar els seus coneixements per posar-los al servei dels seus clients. Bartalent Lab funciona com un laboratori en el qual els cambrers poden inspirar-se i trobar informació per millorar el seu perfil professional i així comptar amb una nova via que els ajudi a reinventar-se i créixer en la seva professió.

               

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Camareros 2016 de Coca-Cola i, en general, dins del compromís i recolzament de la companyia amb el sector de l’hostaleria. Joaquim Edo, Cap de Comunicació de l’Àrea Est de Coca-Cola European Partners, juntament amb Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de gastronomia del CETT, han presentat la iniciativa.

 

En la presentació també han participat María Casellas, directora del restaurant Casamar, i Pedro Monje, cap de sala del Via Venetto, ponents a les Bartalent Talks, una sèrie de xerrades en format de seminari en les què els ponents han compartit casos d’èxit amb els que s’han trobat a la llarga de la seva trajectòria professional i que han servit com a font d’inspiració pels assistents, alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Hoteleria i del Grau de Ciències Culinàries del CETT.


Podeu veure les fotografies de l'acte aquí:


https://goo.gl/photos/FaSwssxA1VczqSDn9


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=240725

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014