Serveis en línia
INICI > Notícies > Go Abroad with CETT-UB: jornada sobre mobilitat acadèmica pels graus universitaris

Go Abroad with CETT-UB: jornada sobre mobilitat acadèmica pels graus universitaris

28/11/2016  

Les aules del Campus CETT-UB són un punt de trobada d’alumnat d’arreu del món. Actualment, acollim a més de 450 alumnes internacionals de 35 països que cursen diferents nivells d’estudis al CETT, i enriqueixen els aspectes culturals i socials de la vida universitària.

Per a molts dels alumnes del CETT, ha arribat el moment de seguir els seus passos i emprendre un viatge acadèmic i professional arreu del món.


És per aquest motiu que el proper dilluns 12 de desembre tindrà lloc, a l’Hotel Alimara Barcelona, la sessió Go Abroad with CETT-UB, una jornada ideada per a presentar la mobilitat acadèmica internacional que s’ofereix des del Campus CETT-UB a tots els alumnes de graus universitaris del centre.


La sessió Go Abroad with CETT-UB està organitzada de la següent manera:


GRAU DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES

11:30 – Presentació de les possibilitats de mobilitat acadèmica

Parlarem des de les destinacions com dels procediments a seguir, fent esment al PFG i a les pràctiques internacionals.

En el cas de l’alumnat que esteu cursant el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, sereu la primera promoció que tindreu la possibilitat de marxar a l’estranger a realitzar un període de mobilitat acadèmica. Tots els dubtes que tingueu els podreu adreçar als coordinadors de programes internacionals.

 

GRAU DE TURISME

12:30 – Presentació de les possibilitats de mobilitat acadèmica

Amb l’alumnat del Grau de Turisme també parlarem de les destinacions i dels procediments a seguir, tant siguin programes Erasmus, com altres convenis, fent esment al PFG i a les pràctiques internacionals.

 

13:30 - Fira Go abroad with CETT-UB

Alumnes que ja han viscut una estada internacional, o companys que vénen d’universitats dels diferents continents, respondran els vostres dubtes sobre les destinacions que més us interessin.


16:30 -  Sessió de tarda a l'aula 3.11

Per a tots aquells alumnes de Grau de Turisme que no pugueu assistir al matí. 


Per assistir a la sessió Go Abroad with CETT-UB, només cal que us inscriviu a través del següent formulari:L’etiqueta per compartir les vostres fotografies a les xarxes socials és: #internationalCETT

Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014