Serveis en línia
INICI > Notícies > CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco)

CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco)
12/01/2017  

Com us vàrem avançar, avui posem en marxa la nova plataforma d’intermediació del Campus CETT-UB, a partir de la tecnologia d’hosco.


Aquesta plataforma permetrà impulsar l’activitat d’intermediació del Campus i adaptar-se millor a les necessitats tant dels demandants com de les empreses, facilitarà la gestió i millorarà les oportunitats dels candidats en poder disposar de moltes més ofertes, en especial, internacionals.  


Des d’avui mateix l’alumnat i antics alumnes poden donar d’alta el seu perfil en aquesta plataforma actual, dinàmica, internacional i molt fàcil d’utilitzar. Els permetrà accedir tant a les ofertes de treball CETT-UB (entorn privat i exclusiu) com també a les ofertes de treball públiques a hosco, postulant activament davant les millors empreses del sector i també ésser buscat, localitzat i  contactat per aquestes.


Des de Career Services del CETT s’organitzaran diverses sessions informatives sobre la plataforma, i càpsules formatives per a optimitzar al màxim els perfils i les possibilitats d’èxit.

 

Així doncs, des s’inicia el procés obert creació de perfils, començant pels candidats que cerquen oportunitats en el món laboral, es seguirà amb les empreses i s’acabarà amb la implantació de la nova plataforma en la gestió de les pràctiques de tots els seus ensenyaments.

Més informació a https://cett.hosco.com

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=247871

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014