Serveis en línia
INICI > Notícies > El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona visita el CETT

El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona visita el CETT
04/05/2017  

El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona, l’Hble. Sr. Salem Rashed Alowais, ha visitat el CETT, on també ha participat en una sessió, com a ponent, al Màster Event del CETT.


La Dra. Maria Abellanet i Meya, directora general i consellera delegada del Grup CETT, i el Dr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB, van rebre al Cònsol a la seva arribada al Campus.


Després d’una visita per les instal·lacions del Campus, l’Hble. Sr. Salem Rashed Alowais, Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona, va participar en una sessió del Màster Event del CETT, en una entrevista-diàleg introduïda i contextualitzada pel professor de l’EUHT-CETT, Xavier Albarracin, sobre els "Nous Mercats Emergents; el cas d'Emirats Àrabs", per parlar de primera mà de la política turística d'aquest país, així com contextualitzar-nos i situar-nos en punt de partida per reflexionar sobre les oportunitats i reptes del desenvolupament turístic dels Emirats Àrabs, tant com a país receptor com a emissor de turisme.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=260421

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014