Serveis en línia
INICI > Notícies > CETT elearning participa al 5th International Congress of Educational Sciences and Development

CETT elearning participa al 5th International Congress of Educational Sciences and Development

29/05/2017  

Mercè Colom i Patricia Peralta, directora i coordinadora acadèmica de CETT eLeaning, respectivament, participen en el 5th International Congress of Educational Sciences and Development, celebrat al Palacio de la Magdalena de Santander del 25 al 27 de maig.


"CETT eLearning: aplicación de rúbricas para la evaluación cualitativa de la formación online y semipresencial" és el nom de la ponència que han presentat Mercè Colom i Patricia Peralta, una investigació que ha estat desenvolupada conjuntament amb la Dra. Laia Coma, en la que defineixen el disseny i l'aplicació de les rúbriques com eines d'evaluació, resultant molt útils per, no només realitzar avaluacions precises i objectives, sinó també per a validar d'una forma qualitativa l'adquisició de les competències profesionalitzadores, tan necessàries en aquest tipus de formacions com CEU sommelier semipresencial, Màster online en gestió i dinamització turística del patrimoni i el Curs d'Expert online en revenue management.


El Simposium en el que han participat, ha estat coordinat per la Dra. Marina Romeo de la Universitat de Barcelona, sota el nom "Diseño, validación y evaluación de rúbrica: 4 casos de éxito".


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=261766

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014