Serveis en línia
INICI > Notícies > “Bike INN”, Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria 2017

“Bike INN”, Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria 2017
12/07/2017  

“Bike INN” és el projecte d’Uriel Álvarez i Jordi Montaner, estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics, que ha guanyat el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria del curs 2016-2017 de la Fundació Gaspar Espuña-CETT. El treball es basa en la creació d’un hotel especialitzat de carretera adreçat a la societat “motera”. Aquest ofereix als seus clients un servei especialitzat, unes instal·lacions cuidades, i una variada gastronomia, marcant un tracte molt especialitzat i atenent les necessitats d’aquest target.


“Bike INN”, projecte tutoritzat per Ramon Rodrigo, va ser escollit guanyador després de presentar-lo el dia 11 de juliol davant del jurat format per Manel Bassols, director de la FGE-CETT, Nan Ferreres, directora de l’ETP CETT-UB, i Emma Pla, professora de l’EU CETT-UB i coordinadora del Màster en Innovació de la Gestió del Patrimoni Gastronòmic.


La resta de projectes que van participar als Premis i van presentar-se davant del jurat, van ser “Restaurant Catsuo, fusió Catalana i Japonesa” de Miquel Gil, Aleix Coll i Pol Monja, “Eco Travel Deluxe” de Naiara Núñez i Alice Corti, “WOW BCN” dePablo Gerhold i Laia Diaz, i “D-lite Travel & Events” de Fuensanta Ávila. El jurat va destacar la qualitat de tots ells.


L’entrega dels premis tindrà lloc el mes d’octubre coincidint amb l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic del CETT 2017-2018.


Enhorabona a tots!

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=263734

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014