Serveis en línia
INICI > Notícies > Estudiants de la Primera Promoció en Ciències Culinàries i Gastronòmiques visiten APA PROCESSING

Estudiants de la Primera Promoció en Ciències Culinàries i Gastronòmiques visiten APA PROCESSING
03/11/2017  

Fundat pel CETT i la Universitat de Barcelona, el grau en ciències culinàries i gastronòmiques es distingeix per incloure el concepte gastronomia en una carrera universitària. Per aquest motiu, el passat dia 3 de novembre, alumnes de la primera promoció d'aquest grau van visitar APA PROCESSING, una empresa situada a la zona franca de Barcelona que es dedica al processament d'aliments en fred mitjançant una innovadora tecnologia, les altes pressions hidrostàtiques (HPP). L'objectiu d'aquesta visita va ser inculcar la innovació dins de la cuina a través de les noves tecnologies de conservació dels aliments, ja que aquestes permeten també aconseguir noves textures i conceptes de presentació.


Document adjunt

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=306277

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014