Serveis en línia
INICI > Notícies > L’equip del Celler de Can Roca fa màgia al CETT!

L’equip del Celler de Can Roca fa màgia al CETT!
13/12/2017  

Ahir dimarts 12 de desembre al Campus CETT vam tenir el plaer d’acollir a dos membres de l’equip del Celler de Can Roca, un dels millors restaurants del món i referent gastronòmic mundial, dins l’assignatura Procés Creatiu del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.


L’ Héloïse Vilaseca, directora de La Masia, i el Nacho Baucells, membre de l’equip del Roca Lab, van explicar als alumnes seva experiència dins l’equip i van fer demostracions de les darreres creacions del Celler de Can Roca. Una gran experiència que els estudiants de la primera promoció del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques no oblidaran! 

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=309018

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014