Serveis en línia
INICI > Notícies > El Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda guardonat amb el 1er Premi a la Millor Tesis Doctoral sobre Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat de la Càtedra de RSC UMA-Banco Santander

El Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda guardonat amb el 1er Premi a la Millor Tesis Doctoral sobre Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat de la Càtedra de RSC UMA-Banco Santander

11/01/2018  

Ahir dimecres 10 de gener a Màlaga, la tesis doctoral "Valoració de la responsabilitat social empresarial per la demanda hotelera", del Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda va rebre el Primer Premi a la Millor Tesis Doctoral sobre Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat de la Càtedra de RSC UMA-Banco Santander en la seva ciquena edició.


El premi pretén incentivar i impulsar el desenvolupament de la recerca de qualitat relacionada amb la Responsabilitat Social Corporativa.


A l’acte de lliurament hi van assistir el Rector de la Universitat de Màlaga, José Ángel Narváez, la directora del Programa de Beques i Convenis de Santander Universitats, Paloma Mora, i acadèmics de diferents àrees de l’UMA.


Enhorabona Jose Antonio.

Més informació...
Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014