Notícies

Novetats en la convocatòria dels 34 Premis Alimara. Turisme 360

17/01/2018  
Fotografia de: Novetats en la convocatòria dels 34 Premis Alimara. Turisme 360 | CETT

Un any més, el Campus CETT-UB amb el suport del Saló del Turisme B-Travel organitza i convoca la XXXIV edició dels Premis Alimara. Turisme 360. Uns premis que s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, i que reconeixen l’esforç i la qualitat de la promoció turística a nivell local, nacional i internacional.


En aquesta edició, els Premis Alimara. Turisme 360 estrenen nou disseny a la seva pàgina web www.cett.es/premisalimara/ i renoven les categories principals on es pot presentar candidatura:


Alimara a la Innovació Turística.

Alimara a la Comunicació Turística.

Alimara al Turisme Responsable i Sostenible.


Entre les candidatures presentades, l’alumnat del CETT atorga el Premi Alimara Estudiants del CETT a la campanya que mereixi la majoria dels seus vots.


A més, també s’atorga el Premi Alimara Mass Media del CETT, el Premi Alimara CAT, i el Premi Alimara Especial del CETT, proposats directament pel jurat. El primer valora la feina dels mitjans de comunicació, el segon, posa el focus en la comunicació clara expressada en català i valora la correcció del llenguatge i el bon ús que se’n faci, i el tercer, honora a persones, empreses o institucions que han influït de forma rellevant en el sector turístic.


Les candidatures s'han de presentar mitjançant el formulari de participació online que trobareu a la pàgina web, la data límit és el 16 de febrer de 2018.


Poden presentar-se als Premis Alimara les entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic i/o d’altres sectors vinculats al turisme que hagin realitzat l’acció de promoció turística durant l’any 2017 o principis de 2018. Trobareu les bases de l’edició 2018 aquí.


La proclamació i el lliurament dels Premis Alimara 2018 tindrà lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona en un acte públic, La Nit dels Alimara, el dijous 19 d’abril de 2018.