Serveis en línia
INICI > Notícies > El Dr. Enric López C., Director del Màster Universitari en Direcció d’Empreses Turístiques del CETT–UB, participa al FITUR Know-How 2018

El Dr. Enric López C., Director del Màster Universitari en Direcció d’Empreses Turístiques del CETT–UB, participa al FITUR Know-How 2018
19/01/2018  

Aquest dimecres 17 de gener, el Doctor Enric López C., Director del Màster Universitari d’Empreses Turístiques del CETT-UB i membre del Grup de Recerca en Hoteleria, va participar a l’Smart Talk “Solucions d’Intel·ligència Artificial en el cicle de vida del viatge” organitzada per SEGITTUR dins del marc de FITUR Know-How.


L’eix de l’Smart Talk ha estat la Intel·ligència Artificial (IA), que sense dubte, és una de les realitats que el sector travel està incorporant ja a les seves estratègies competitives, especialment enfocades a millorar el customer journey del viatger, i en especial, la seva experiència d’usuari. En aquesta línia, Enric López C. ha remarcat la importància de la formació, l’aprenentatge i l’entrenament dels futurs professionals del sector (i actuals estudiants del CETT-UB).


L’Smart Talk va ser moderada per Óscar Luís González, Director de Màrqueting Europa d’Iberostar Hotels & Resorts, i ha comptat amb la participació d’Elisa Martín, Directora de Tecnologia i Innovació d’IBM Espanya, Joantxo Llantada, Director de l’INVAT-TUR de la Generalitat Valenciana, i de Juanjo López, EMEA Head of Big Data.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=311469

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014