Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018

El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018

24/01/2018  

Aquesta setmana, del 22 al 24 de gener, s’ha celebrat una nova edició de Madrid Fusión, i des del CETT no ens ho hem volgut perdre.


El dilluns a les 15.00 hores a l’Aula Makro del recinte va tenir lloc la ponència ‘Les cols, investigació i aplicació culinària’ a càrrec de Míkel Díez Vinyet Capdet, professor i coordinadora del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, que va resultar tot un èxit.


Ahir dimarts a la tarda, les alumnes Mar Saló, de 3r de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, i Sara Movilla, de 2n Tècnic Superior en Direcció de Cuina, van resultar finalistes al concurs Escoge a tu pinche. Una gran experiència que no oblidaran, on van poder treballar colze a colze amb dos grans cuiners com són en Carles Gaig, Restaurant Gaig (Barcelona) i en Carmelo del Bosque, Restaurant Lillas Pastia (Huesca), i davant d’un jurat de luxe presidit per l’estrellat cuiner Ángel León, Restaurant Aponiente (Cádiz), i format pel cuiner José Andrés, Restaurant Jaleo (Washington) i per Peter Gries, Director General de Makro España.


Enhorabona a tots, el Campus CETT-UB no podia estar millor representat. 
Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014