Serveis en línia
INICI > Notícies > Els guanyadors del Concurs de Projectes Emprenedors 2017 FGE-CETT a LA TROBADA 2018!

Els guanyadors del Concurs de Projectes Emprenedors 2017 FGE-CETT a LA TROBADA 2018!
19/02/2018  

Aquest passat dijous, 15 de febrer de 2018, els guanyadors de la edició 2017 del Concurs de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT van participar a La Trobada 2018 per a donar a conèixer les seves propostes emprenedores als assistents, i d’aquesta forma, seguir acostant l’emprenedoria a l’alumnat, alimentant així el seu esperit emprenedor i innovador.


A la seva participació, els tres premiats; Kamí de Deus amb Robert Ruíz; Cap a Mar amb María Martínez; i Onvaig.cat amb Laia Andreu, van detallar els seus projectes des del seu origen fins a la situació actual, on estan sent acompanyats per professionals experts gràcies al mentoring CETT.


L’equip de mentors del CETT està format per professionals i empresaris de reconegut prestigi del sector que aporten un valor incalculable al desenvolupament dels projectes guardonats. Els mentors de Kamí de Deus són Albert Domingo, Nextret – Patró FGE-CETT, i Toni Mascaró, eMascaró Crossmedia; de Cap a Mar són Rafael Zarza, Avant Group, i Hugo Palomar, Foodie & Tours; i d’Onvaig.cat són Francesc Vila, Diputació de Barcelona, i Ignasi Uñó, Twentytu Hostel.Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=318568

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014