Serveis en línia
INICI > Notícies > Al CETT celebrem el Dia Internacional de la Dona

Al CETT celebrem el Dia Internacional de la Dona
08/03/2018  

Avui, 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona, reconegut per l’ONU des del 1975 reivindica la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones i denuncia el sexisme. Al CETT ens importa la igualtat de les dones i ens sumem a la jornada d’avui organitzant i compartint una foto de tota la comunitat CETT, equip i alumnes, amb el llaç representatiu d’aquesta diada i el hashtag #donesCETT365.
Avui a la ciutat de Barcelona, així com a moltes ciutats d’arreu del món, es celebren tot tipus d’actes per donar suport a la causa. Us deixem més informació sobre els actes a la ciutat aquí.


En motiu del dia d’avui, recuperem la taula rodona Lideratge femení al món del Turisme, que va tenir lloc el passat 15 de febrer a l’esdeveniment anual de La Trobada, on vam comptar amb la presència i col·laboració de sis professionals que van posar la seva veu i experiència per debatre sobre el tema: Susana Beltrán, Marketing Manager a Turijobs; Susana Jiménez, Founder and CEO d’Aprofitalents; Anna Albuixech, Directora General d’Ohla Boutique Hotels; Núria Louzao, Coordinadora del Màster Universitari en Direcció Hotelera i Restauració; Lorena Estévez, Founder Visual Thinking Barcelona i Elisabet Ferrer, Gerent del Grup CETT.


lideratge-femeni


Podeu trobar aquí la galeria d’imatges i si ho desitgeu, visualitzar la taula rodona completa en aquest enllaç.


“Si actues com si sabessis el que estàs fent, pots fer el que vulguis” Frida Kahlo.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=320364

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014