Serveis en línia
INICI > Notícies > Al CETT celebrem el Dia Internacional de la Dona

Al CETT celebrem el Dia Internacional de la Dona

08/03/2018  

Avui, 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona, reconegut per l’ONU des del 1975 reivindica la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones i denuncia el sexisme. Al CETT ens importa la igualtat de les dones i ens sumem a la jornada d’avui organitzant i compartint una foto de tota la comunitat CETT, equip i alumnes, amb el llaç representatiu d’aquesta diada i el hashtag #donesCETT365.
Avui a la ciutat de Barcelona, així com a moltes ciutats d’arreu del món, es celebren tot tipus d’actes per donar suport a la causa. Us deixem més informació sobre els actes a la ciutat aquí.


En motiu del dia d’avui, recuperem la taula rodona Lideratge femení al món del Turisme, que va tenir lloc el passat 15 de febrer a l’esdeveniment anual de La Trobada, on vam comptar amb la presència i col·laboració de sis professionals que van posar la seva veu i experiència per debatre sobre el tema: Susana Beltrán, Marketing Manager a Turijobs; Susana Jiménez, Founder and CEO d’Aprofitalents; Anna Albuixech, Directora General d’Ohla Boutique Hotels; Núria Louzao, Coordinadora del Màster Universitari en Direcció Hotelera i Restauració; Lorena Estévez, Founder Visual Thinking Barcelona i Elisabet Ferrer, Gerent del Grup CETT.


lideratge-femeni


Podeu trobar aquí la galeria d’imatges i si ho desitgeu, visualitzar la taula rodona completa en aquest enllaç.


“Si actues com si sabessis el que estàs fent, pots fer el que vulguis” Frida Kahlo.

Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014