Celebritats del sector de la gastronomia i 37 estrelles Michelin es reuneixen al Campus CETT-UB13/03/2018 |
|||
Ahir, dilluns 12 de març, es va donar el tret de sortida de la dotzena edició de la Trobada Gastronòmica, organitzada per l'Escola Tècnica Professional del CETT-UB, un esdeveniment molt rellevant de l’agenda del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB que cada any reuneix a estrelles i celebritats del sector gastronòmic. Una jornada de tres dies en els que es celebren diverses activitats i ponències que permeten apropar la gastronomia als alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i als alumnes de Cicles Formatius. Aquest esdeveniment permet que l’alumnat tingui un contacte directe amb els professionals i experts del sector i els vincula a la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic i dinàmic. Amb un programa d’activitats d’allò més complet, aquests experts, estrelles del sector gastronòmic, s’apropen als alumnes mitjançant ponències, demostracions, tast de vins i productes gourmet, juntament amb tallers pràctics. Aquesta edició 2018 és d’especial importància pel Campus CETT-UB, ja que es commemora el 25è aniversari de la formació de cuina i, alhora, es celebra també la primera promoció del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques. El programa s’ha confeccionat amb la participació d’amics de la casa que any rere any han anat donant suport al CETT, reunint així a un total de 37 estrelles Michelin. L’encarregat d’inaugurar la dotzena edició de la Trobada Gastronòmica va ser Carles Gaig, padrí d’aquesta edició, juntament amb Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia. Les ponències o taules rodones que es van dur a terme al llarg de la jornada van ser: - Benvinguts a la Sala - Imaginem el Restaurant - L’Hora del Dolç - El Comensal 92/2018 - Carta al Graduat També es va dur a terme la projecció del llargmetratge ‘El Somni’, de Franc Aleu, Director i artista audiovisual, que va explicar com va ser treballar conjuntament amb el Celler de Can Roca. Posteriorment, es va celebrar una xerrada a càrrec de Joan Roca, padrí del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Tanmateix, aquestes ponències o taules rodones van estar moderades per personalitats del sector de la comunicació i experts en gastronomia. D’aquesta manera es va comptar amb la presència de Pau Arenós, Tana Collados, Xavier Agulló i Cristina Jolonch, que van interactuar amb el públic mitjançant les seves reflexions i preguntes per fomentar l’intercanvi d’idees i de debat. Aquest esdeveniment és exclusiu per l’alumnat del CETT i pretén que els alumnes puguin entrar en contacte amb aquestes estrelles del sector de la gastronomia, així com aproximar-se a l’alta cuina i tenir una visió més autèntica del que pot arribar a ser el seu futur. Les celebritats que van participar en aquesta edició de la Trobada Gastronòmica són:
|
|||
Més informació... |