El dilluns 16 d’abril es va donar tret de sortida a la nova edició d’Alimentaria 2018, el saló internacional
de referència de la indústria alimentaria.
Al llarg de 4 dies més de 150 alumnes i part del professorat del CETT han
participat en les diverses activitats
que s’han organitzat en el marc d’Alimentaria
Experience, Hub Alimentaria, Hostelco i també han estat presents en
els diferents tallers demostratius duts a terme per part de les diferents empreses col·laboradores del CETT.
Un aspecte a destacar va ser la demostració que el passat dimarts 17
d’abril, el professor del CETT, Òscar
Teixidó, va dur a terme a l’estand de Makro en el
qual va ensenyar al públic com tractar el xocolata dins de la cuina.
Els alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Cicles Formatius de Grau
Superior van poder col·laborar en els diferents showcookings de la mà dels millors xefs i estrelles Michelin com és
el cas de la Carme Ruscalleda, Andoni
Aduriz, Paolo Casagrande o Fina
Puigdevall.
Entre les empreses col·laboradores en les quals els alumnes hi van ser
presents destaquen Triticum, Càrnia,
Catalonia Gourmet, La Menorquina, Prodeca, Luxury Spain, entre d’altres.
A més, els alumnes de Turisme també han participat a Alimentaria Hub, on han pogut viure també aquesta experiència donant
suport a l’organització d’un esdeveniment tan rellevant com aquest.
Uns dies molt intensos i especials que esperem poder tornar a viure a
Alimentaria 2020.
|