Serveis en línia
INICI > Notícies > Aramark celebra la 3ª edició de la Copa Europea de Xefs al Campus CETT-UB

Aramark celebra la 3ª edició de la Copa Europea de Xefs al Campus CETT-UB
02/05/2018  

El passat dijous 26 d’abril, Aramark va celebrar la tercera edició de la Copa Europea de Xefs a Barcelona, un premi que reconeix el talent dels professionals que treballen dia a dia en el disseny i elaboració dels menús que ofereix aquesta companyia. La gran final va tenir lloc a les cuines del Campus CET-UB, i la gala posterior per a a celebració i entrega de premis va ser acollida pel RCDE Stadium.

La Copa Europea de Xefs és una competició gastronòmica que des de fa tres anys celebra Aramark Europa, una de les principals companyies de restauració a tot el món. En 2016, la final d'aquesta competició va tenir lloc a Berlín, el 2017 a Dublín i aquest any, a Barcelona. En aquesta edició, el Xef David Joyce, Cap de Cuina de l'Hospital St. Patrick a Irlanda, ha estat guardonat com el Millor Xef Europeu de l'Any, seguit pel candidat del Regne Unit, el Xef Stefano Corrias, i del Xef espanyol, Javier Artero, Cap de Cuina a Desigual, que ha aconseguit la tercera posició.

Després de superar una fase prèvia davant d’altres Xefs dels seus respectius països per aconseguir ser els representants oficials d’Irlanda, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica/Luxemburg, República Txeca, Dinamarca i Espanya, els set aspirants finalistes han competit a la gran final que es va disputar a les instal·lacions del Campus CETT-UB. Per a la prova final, s’ha fet entrega d’una cistella de la compra a cada un dels xefs candidats amb la que han hagut d’elaborar un menú de tres plats (entrant, plat principal i postres). Tots els candidats han comptat amb prop de quatre hores per presentar els seus plats davant d'un jurat d'experts entre els quals es trobaven Carlos Fernández, Xef de l'equip Martin Berasategui; Luca Rodi, finalista del programa TOP XEF el 2015, Óscar Teixidó, coordinador Culinari del CETT, entre d'altres.

La nostra enhorabona a tots els Xefs pel seu gran paper en la competició d’aquesta tercera edició, i el nostre agraïment a Aramark per confiar en el CETT per a celebrar la gran final, es tot un honor pel campus.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=323909

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014