El CETT a la 5ena Edició del Tast a la Rambla!07/06/2018 |
|
Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla, on el CETT hi col·labora novament amb 33 alumnes, 22 de cuina i 11 de sala, acompanyats per 7 professors de servei i cuina, que donaran suport tant als restaurants participants com als diferents espais que formen part de l’esdeveniment. El Tast a la Rambla, organitzat per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i el Grup GSR, aporta una experiència única molt diferent a la que estem acostumats a viure a La Rambla, i reuneix a diverses personalitats de la gastronomia de Barcelona, com els xefs Nandu Jubany, Pur, i Albert Raurich, Dos Palillos, entre molts d’altres. En aquesta edició, que enguany guanya en sabors al incorporar una zona de cuina asiàtica, hi participaran un total de 60 restaurants i pastisseries al llarg dels 4 dies. El públic tornarà a gaudir de les diverses actuacions musicals a l’Escenari by Estrella Damm, i de tallers de la mà de restaurants i xefs al centre Arts Santa Mònica, dels que destaquem: Divendres 8 de juny de 20:45 a 21:30h L'ART DE TRENCAR EL GEL AMB ICE, Damià Mulà, Coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT-UB, FREIXENET Diumenge 10 de juny de 17:00 a 17:30h RECEPTARI "NIKKEI" A CASA A càrrec de l'exalumne del CETT, Jorge Muñoz, PAKTA Vine a gaudir de tot el que t’ofereix el Tast a la Rambla, t’hi esperem! Descobreix tot el programa al següent enllaç.
|
|
Més informació... |