Del 7 al 10 de juny a Barcelona es
celebra la 5ena Edició del Tast a la
Rambla, on el CETT hi col·labora novament amb 33 alumnes, 22 de cuina i 11 de sala, acompanyats per 7 professors de servei i cuina, que donaran suport tant als restaurants participants
com als diferents espais que formen part de l’esdeveniment.
El Tast a la Rambla, organitzat per l’Associació d’Amics, Veïns i
Comerciants de la Rambla i el Grup GSR, aporta una experiència única molt
diferent a la que estem acostumats a viure a La Rambla, i reuneix a diverses
personalitats de la gastronomia de Barcelona, com els xefs Nandu Jubany, Pur, i Albert
Raurich, Dos Palillos, entre molts d’altres.
En aquesta edició, que enguany guanya en sabors al incorporar una zona de
cuina asiàtica, hi participaran un total de 60 restaurants i pastisseries al llarg dels 4 dies. El públic tornarà
a gaudir de les diverses actuacions musicals a l’Escenari by Estrella Damm, i de tallers de la mà de restaurants i xefs al
centre Arts Santa Mònica, dels que destaquem:
Divendres 8 de juny de 20:45 a 21:30h
L'ART DE TRENCAR EL GEL AMB
ICE,
Damià Mulà, Coordinador del Curs Superior de
Cocteleria i Mixologia del CETT-UB, FREIXENET
Diumenge 10 de juny de 17:00 a 17:30h
RECEPTARI "NIKKEI"
A CASA
A càrrec de l'exalumne del CETT, Jorge Muñoz, PAKTA
Vine a gaudir de tot el que t’ofereix el Tast a la Rambla, t’hi esperem!
Descobreix tot el programa al següent enllaç.

|