Serveis en línia
INICI > Notícies > Els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier visiten el celler Mas Doix i Yzaguirre en el marc de la setmana presencial

Els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier visiten el celler Mas Doix i Yzaguirre en el marc de la setmana presencial

21/06/2018  

El dijous 14 de juny, en el marc de la setmana presencial que realitzen els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier durant el 2n Semestre, es va dur a terme una visita a les vinyes de Mas Doix i a les instal·lacions del celler Yzaguirre, juntament amb un tast de vins a les dues cases.

La sortida va començar a primera hora del matí al Priorat, en concret a la localitat de La Poboleda, on es troba el Celler de Mas Doix. Els alumnes van poder conèixer com és aquesta casa des de dins, i van poder trepitjar les vinyes situades a les terrasses de llicorella, el sòl de pissarra típica del Priorat. A més, van poder aprendre sobre la vinya, les diferències entre les varietats locals (Carinyena i Garnatxa) i tastar a més, tres dels millors vins de la casa.

Per la tarda, es van desplaçar a les instal·lacions del Celler Yzaguirre, a El Morell, prop de Reus, on els alumnes van fer una visita i una Masterclass sobre l’elaboració del Vermouth.

En Jaume Font, professor de Geografia en el Màster en Innovació de la Gestió Turística, va acompanyar l’alumnat en aquesta sortida per explicar i ampliar els coneixements, tant d’història com de geografia del territori, explicant les característiques paisatgístiques de la vinya i dels diferents espais que es van anar trobant durant el trajecte.

Amb aquestes sortides els alumnes poden tenir un contacte directe amb els productors, a més de conèixer el terreny de la vinya i fer un tast dels seus exquisits productes. 

Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014