Serveis en línia
INICI > Notícies > Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB

Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB
13/07/2018  

Ahir, 12 de juliol, Ferran Adrià va tornar a cuinar per primera vegada des de que fa set anys va decidir tancar elBulli. El prestigiós xef va reinterpretar plats de la cuina tradicional catalana i va poder compartir aquesta experiència amb vint clients de Telefónica al Campus CETT-UB, a Barcelona.

Els afortunats que van participar a la Masterclass van descobrir nous mètodes gastronòmics i diferents tècniques culinàries que els va permetre conèixer de primera mà l’evolució del xef des dels seus inicis. Ferran Adrià va compartir amb ells els coneixements, les idees i tècniques innovadores que l’han fet ser un dels xefs més reconeguts i influents a nivell mundial.

Les cuines del CETT van ser les escollides per a elaborar les reinterpretacions de plats tradicionals catalans com el suquet, el fricandó o el mar i muntanya, seguint el procés analític i creatiu d’Adrià. Els participants van poder aprendre mètodes com la ‘deconstrucció’, que permet visualitzar com els ingredients d’una recepta són modificats en la seva textura, forma i/o temperatura per a crear un plat nou.

Descobreix tota la galeria d'imatges en el següent enllaç.


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=325965

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014