Notícies

Acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya

21/06/2012  
Fotografia de: Acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya | CETT

El dilluns 18 de juny el CETT-UB va celebrar, en el marc incomparable del Paranimf de la Universitat de Barcelona, l’acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme del curs 20011/12, i excepcionalment aquest any la del cicle formatiu de Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics.
CETT-UB ha estat l’únic centre de Catalunya que va realitzar de forma integral l’adaptació dels seus estudiants de la  diplomatura en turisme al nou pla d’estudis de grau durant el curs 2009/10, convertint-se així aquesta en la tercera promoció de Graduats en Turisme de Catalunya.
L’Acte fou presidit per la Dra. Gemma Fonrodona,  Vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, en representació del Magnífic Rector de la UB; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; la Sra. Carme Rubiò, Subdirectora General de Programació Turística, de la Generalitat de Catalunya, el Sr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l’EUHT CETT-UB, la Sra. Mª Teresa Diaz, Presidenta de CETT Alumni.
En nom dels alumnes va intervenir amb un discurs emotiu i ple d’optimisme  l’alumne de Grau Cristian Faz que va ser molt aplaudit pel seus companys de promoció.

Un cop acabat l’acte, s’aixecaren els assistents per a cantar el Gaudeamus i tot seguit, l’Escola d’Hoteleria i Turisme-CETT oferí un aperitiu en el jardí de la Universitat. 
 
Accedeix a l'àlbum de Picasa a través de l'enllaç.

Més informació...